Göra eget portionssnus

Det finns två sätt att snusa på, antingen så gör man det via löst snus eller så gör man det med portionerat snus, även kallat portionssnus. Bägge sätt är tyvärr lika dyra, så hur ska man egentligen gå tillväga för att till exempel tillverka eget portionssnus?

Som tur är så är svaret inte så komplicerat som man kan tro att det är då allt du egentligen behöver göra är att beställa hem en snussats som i princip gör hela jobbet åt dig. Det kanske låter konstigt att man köper hem någonting som ”gör snus” åt en, men det är lite mer till det än så. En snussats innehåller nämligen alla de ingredienser som du behöver för att tillverka snus, och med denna snussats så följer det även en del instruktioner som du måste följa. När det kommer till portionssnus så måste du som tur är bara lägga till vatten och därefter så har du färdigt snus att bruka!

Billigare och mer effektivare
Det finns mängder med fördelar till att köpa portionssnus via snussats och göra det hemma. Först och främst så blir det oerhört mycket billigare. Så pass mycket billigare så att du kan få uppåt femtio stycken dosor med snus för endast tvåhundra kronor till och från, och effektivare blir det förstås för att du gör allting i hemmet. Det går snabbt och du behöver inte oroa dig över någonting såsom att det skulle kunna gå fel så länge du bara följer alla instruktioner.

Vidare så kan du också vidare anpassa ditt snus för att göra det mer till någonting som passar din smak. Du kan med andra ord tillsätta kryddor och essenser till ditt snus som gör att det passar dig perfekt. Femtio dosor perfekt snus för endast tvåhundra kronor – kan det bli bättre?