Göra eget snus portion

Att göra eget portionssnus är det många idag som vill göra. Just portionerat snus är förvisso precis lika enkelt att göra som löst snus, men många verkar helt enkelt föredra att göra sitt snus i portionsform, så vi skriver utefter det. Att göra portionerat snus med hjälp av råtobak kan bli något svårt då du själv måste paketera in allting i portionerna, så vad vi rekommenderar istället är att du använder dig av snussatser istället. Det är dels mycket lättare att göra, och det är även så pass billigt så att det blir värt det.

För endast ett par hundralappar så får du mängder med snus, och när vi säger mängder så menar vi att du kan få något mer än femtio stycken dosor fyllda med snus för bara dessa hundralappar. Jämför det med vad du hade fått betala i en butik för samma mängd och du kommer säkerligen att märka snabbt varför det är så pass bra att köpa snus i form av snussatser och göra det hemma istället för att köpa det i butik.

Något av det bästa med snussatser är också att du kan själv få egen smak på snuset genom att tillsätta egna essenser och kryddor. Både essenser och kryddor går att köpa på nätet, men om du känner dig lite extra experimentell så kan du faktiskt försöka att göra kryddningen och essenserandet på egen hand med valfria ingredienser. Du kan säkerligen hitta ett och annat om detta på nätet. Du kan till exempel få colasmak på ditt snus genom att tillsätta en viss mängd cola till din blandning, men var säker så att du verkligen gör rätt för att undvika ett alltför blaskigt och vattnigt snus!

Sätt igång och hitta snussatser på nätet
Utöver det så är det bar att ge sig ut på nätet för att se om man kan hitta snussatser att köpa – det bör inte alls ta alltför lång tid innan du har hittat någonting som faller dig i smaken. Beställ hem, läs igenom instruktionerna och sätt igång med ditt tillverkande av helt eget snus!