Göra snus hemma

Gör ditt snus hemma och spara oerhörda mängder med pengar. Vi pratar om flera tusenlappar om det är så att du faktiskt snusar ofta – och det hela är inte ens svårt! Aldrig mer behöver du åka till butik för att köpa ditt snus, utan du kan mycket enkelt med hjälp av snussatser göra ditt snus hemma istället.

Att få tag på snussatserna gör du mycket enkelt genom att bara besöka nätet och leta runt lite. Snussatser finns i många olika typer och märken. En del väljer att likna redan existerande märken som du kan köpa i butik medan andra håller sin egen stil. Det bästa är att du med hjälp av snussatser inte behöver välja mellan antingen portionerat snus eller löst snus, utan du kan göra bägge!

Processen är mycket enkel och grunden är alltid densamma, men självfallet så kan det tillkomma en del skillnader här och där vad gällande detaljer på en del av tillverkarna. Det som är grunden är i alla fall att man har ett antal ingredienser som ingår i själva satsen, dessa blandas sedan samman och du kan eventuellt behöva tillsätta vatten. Därefter så blandar du återigen och det är även i detta stadium som det är dags att tillsätta essenser och kryddor om du känner att det skulle behövas. Här kan man experimentera lite fritt, men ha hellre lite för lite än för mycket då det kan göra snuset rentutav äckligt att snusa om du har i för mycket.

Lite efterbehandling behövs
Vidare så låter du allting fermentera i en ugn och därefter så är det bara att sätta in allting i kylen och låta det sätta sig. När detta är gjort så har du fullt brukbart snus som du gjort på egen hand i hemmet, och du slapp flera tusen kronors kostnader framöver. En enda sats kan ge dig uppåt femtio stycken dosor med snus och du betalar inte mer än ett par hundralappar!